facebook_page_plugin
Like pagina Zoolac.nl
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Virkon®S

VirkonS verpakkingen Nederland

Virkon®S

Virkon®S Breedspectrum formulering is uniek. Geen enkel ander ontsmettingsmiddel heeft dezelfde krachtige samenstelling of een dergelijke uitgebreide portfolio van prestaties en veiligheid testgegevens.  In termen van effectiviteit, heeft Virkon®S onafhankelijk bewezen, zeer effectief tegen meer dan 100 virusstammen in 22 virus families, 400 bacteriesoorten en meer dan 100 soorten schimmels.  Deze lijst van bewezen werkzaamheid bevat o.a. het Canine parvovirus, Katten-leukemie virus, Salmonella, E-coli en het van dierlijke oorsprong MRSA.

Bijzonder veilig voor gebruiker

Virkon®S is makkelijker in gebruik en heeft minder beperkingen dan veel andere desinfecterende producten. Ook is het niet geclassificeerd als schadelijk, het veroorzaakt geen overgevoeligheid in zowel poedervorm als in gebruiksverdunningen, in overeenstemming met EU-criteria(1999/45/EG).

Toepassingen

Virkon®S kan makkelijk worden toegepast met een dweil, doek, spons of spray. Virkon ® S is ideaal voor het in één stap reinigen en desinfecteren van harde oppervlakken en apparatuur , vloeren, wanden en kooien, voer- en waterbakken en speelgoed in kennels.

Virkon®S is ook te bestellen via onze webwinkel.

Bekijk hier de Brochure van Virkon®S:

Folder VirkonS - honden en kattenVirkon S is ook effectief tegen Parvovirus bij honden en katten

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.      


Om een optimale desinfectie te kunnen garanderen adviseren wij eerst te reinigen met bijvoorbeeld een enzymen-reiniger.

Informeer bij uw dierenarts

Voor vragen, meer informatie of bestellingen van onze producten kunt u in veel gevallen ook terecht bij uw eigen dierenarts

Meer info

Biosecurity BV

Voor onze producten voor landbouwdieren en alle overige sectoren kunt u naar www.biosecurity.nl

Ga naar boven