facebook_page_plugin
Like pagina Zoolac.nl

Retour & teruggavebeleid

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde en ongeopende artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan neemt u bij voorkeur zo spoedig mogelijk contact op per telefoon: 06-13651010, danwel per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw ordernummer. Het retouradres is Biosecurity BV, Boerenkamplaan 25, 5712AA - Someren.

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft retourneren binnen 14 kalenderdagen. De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele fabrieksverpakking te worden geretourneerd. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Biosecurity BV niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track en Trace nummer en bewaar dit goed.

Gemakkelijk en vlot retourneren binnen Nederland en België
U kunt bij zoolac.nl gekochte artikelen altijd binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. De retour verzendkosten dient u zelf te betalen.

Terugstorttermijnen van het aankoopbedrag
Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. U ontvangt geen vervangend exemplaar voor het door u geretourneerde artikel. Wij betalen het aankoopbedrag excl. de verzendkosten z.s.m. terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (aanmelding).


Geschillen & Het ODR Platform

Heb je een klacht of probleem met een besteld artikel? We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op www.ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Biosecurity BV

Voor onze producten voor landbouwdieren en alle overige sectoren kunt u naar www.biosecurity.nl

Ga naar boven